Uitgelicht: Nieuwe taal en spellingmethode

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

De afgelopen weken hebben we op school 2 methodes voor taal en spelling uitgeprobeerd. Na deze proeffase hebben we samen gezeten om uiteindelijk een nieuwe taal en spellingmethode uit te kiezen. Hierbij hebben we de mening van onze leerlingen, ervaringen vanuit het lesgeven en hebben we gekeken naar welke methode het best passend is bij onze leerlingen. Wij hebben gekozen voor de nieuwste versie van Taal op Maat. Deze methode is ondertussen besteld, indien alle materialen op school aanwezig zijn wordt begonnen met het lesgeven uit deze nieuwe materialen. Daarnaast volgen we voor het optimaal inzetten en implementeren van deze nieuwe methode studiemiddagen. Deze studiemiddagen zullen plaatsvinden na de zomervakantie in het schooljaar 2019-2020.

Met vriendelijke groet,
Team CBS De Noordster

Schoolreis groep 1 t/m 6
Hemelvaartsdag