Uitgelicht: Kunstweken

Beste ouders,

Alle groepen doen deze maand mee met de kunstweken; een bijzonder project beeldende vorming.

Doel is om iedere leerling op zijn/haar niveau te inspireren tot het maken van een eigen kunstwerk; gebaseerd op het werk van Kandinsky, Andy Warhol of Matisse.

Na afloop ontvangt iedere leerling een gedrukte kaart van het eigen werk en wordt u in de gelegenheid gesteld om via een persoonlijk online museum leuke aandenkens te bestellen van uw kind(eren) Hiermee steunt u niet alleen zijn/haar creativiteit maar ook het jeugdfonds Sport en Cultuur.

Met vriendelijke groet,

team CBS de Noordster

Laatste schooldag
Overzicht Kalender

Schoolnieuws

Nieuwe ramen in onze school

Verenigingsnieuws

Aardappeloogst op dakterras Fûgelsang

CBS De Fûgelsang heeft een dakterras waar groep 5 een schooltuin heeft. Vandaag werden de eerste

Uit de media

Symptomen van gameverslaving

Als het aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ligt wordt gameverslaving een erkende stoornis.