Uitgelicht: DIKEHEARTS zoekt LEADZANGER(ES)

De jeugdband van Nij Altoenae = Merit, Tygo, Aram, Piet Hendrick en speciale gast Rinke-Sjoerd, zoekt een lead zanger of zangeres.

Leeftijd 10-16 jaar , kan eventueel ook meer of minder, green ervaring nodig , alleen een beetje kunnen zingen en vooral het leuk vinden om mee te doen. ( Wij hebben het erg leuk :-)!

Recepties zijn vrijdag om de week , 14.30  in school. Neem contact op met Olaf  0641144098

Zie bijlage voor beeldende inspiratie!

KSG-dienst. Kind-school-gezinsdienst. 19 april
schoolreisje 12-345
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

- Geen nieuws in het juiste formaat beschikbaar-

Verenigingsnieuws

Onze vakleerkracht gym -Thewis Hobma wint de Hotze Schuil trofee 2020.

Thewis Hobma -vakleerkracht gymnastiek van IKC Prins Johan Friso en IKC Het Baken- is winnaar van de

Uit de media

Motoriek ontwikkelen

Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun motoriek. Lopen, pakken, draaien, springen, schrijven,