18 september, Aanbod Gebiedsteam

Betreft aanbod voor begeleidingsprogramma KIES, afkorting voor

Kinderen In EchtscheidingsSituaties.

vr.gr. Team Noordster

16 september, Afscheid juf Femmy.

Beste ouders,

In de bijlage de uitnodiging van juf Femmy voor haar afscheid van school.U bent van harte uitgenodigd.

Met vr .gr. Team de Noordster

12 maart, Kunstweken

Beste ouders,

Alle groepen doen deze maand mee met de kunstweken; een bijzonder project beeldende vorming.

Doel is om iedere leerling op zijn/haar niveau te inspireren tot het maken van een eigen kunstwerk; gebaseerd op het werk van Kandinsky, Andy Warhol of Matisse.

Na afloop ontvangt iedere leerling een gedrukte kaart van het eigen werk en wordt u in de gelegenheid gesteld om via een persoonlijk online museum leuke aandenkens te bestellen van uw kind(eren) Hiermee steunt u niet alleen zijn/haar creativiteit maar ook het jeugdfonds Sport en Cultuur.

Met vriendelijke groet,

team CBS de Noordster

8 februari, Muziek optreden groep 5/6

Beste ouders/verzorgers van CBS De Noordster,

Komende woensdag, 13 februari, geeft groep 5/6 een optreden op het leerplein van onze school. Wij hebben de afgelopen weken muziekles gehad van meester Piet, een ervaren muziekdocent in deze omgeving. U bent van harte welkom om dit optreden te komen bekijken. Het begint om 13.30 en de kinderen uit de andere groepen zijn er ook.
Wij hebben er heel veel zin in. Tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

De muziektalenten uit groep 5/6

7 januari, Proost: op een ‘Spek’-taculair 2019

Vanuit het team van de Noordster wensen we iedereen een “Spek”-taculair 2019. Samen met onze leerlingen van de school hebben we geproost op het nieuwe jaar!

7 januari, Nieuwe ramen in onze school

In de kerstvakantie is er door onze timmerman hard gewerkt aan het plaatsen van nieuwe ramen in de school.

Alle 3 lokalen aan het leerplein hebben nu weer ramen, de kasten zijn eruit gehaald. Hierdoor hebben we vanuit de lokalen veel meer zicht op het leerplein. Een open school is het geworden! We zijn blij met het mooie resultaat!

30 november, Opbrengst Kinderpostzegels

Door de geweldige inzet van groep 7/8 hebben wij als school €2507,90 opgehaald voor de Kinderpostzegelactie.
Doordat wij als school al meer dan 25 jaar meedoen aan deze actie zijn we vanaf dit jaar ook een Gouden school.

Een ieder die dit jaar iets gekocht heeft, hartelijk dank daarvoor!