4 december, Afscheid juf Liesbeth van de PSZ.

Beste ouders,

In de bijlage vindt u een brief over het afscheid van juf Liesbeth. De brief verwoordt helder dat door de overname van de peuterspeelzalen door CBO-NWF sommige leidsters voor een gedwongen keuze staan want zij kunnen niet bij twee organisaties werken.

Juf Liesbeth stond voor deze gedwongen keuze. In de brief schrijft zij hier ook over. Wij vinden het erg jammer dat dit zeer vertrouwde gezicht na 1 januari niet mee op school aanwezig is, zowel persoonlijk als collega om mee samen te werken.

Een nieuwe leidster is nog niet bekend, daar wordt op bestuursniveau aan gewerkt. Zodra er meer bekend is krijgt u daarvan bericht.

vr. gr. Mindert Wouda

4 december, Vertrek Sinterklaas

Beste ouders en andere helpers,

Sinterklaas heeft een heel mooie ochtend gehad op de Noordster.  Hij en zijn Pieten komen volgend jaar graag weer, zo liet hij weten.

Hij vond het een geweldige ontvangst met een prachtig thema. Uiteraard was " de bouwploeg"  eerst wel even in de war maar gelukkig is dit misverstand opgelost. Sinterklaas liet daarmee weer zien dat hij mentaal verrassend flexibel is, zeker voor zijn hoge leeftijd.

Er zijn veel foto's gemaakt die nu worden geselecteerd en later op MijnSchool zullen worden gezet.

Sinterklaas en de Pieten danken iedereen die de bijzondere ontvangst mogelijk hebben gemaakt.

Het was een mooie dag!

gr. Sinterklaas, Pieten, peuters, kinderen en team Noordster.

10 oktober, Jeugdfonds sport en cultuur.

Zie bijlage.