7 januari, Proost: op een ‘Spek’-taculair 2019

Vanuit het team van de Noordster wensen we iedereen een “Spek”-taculair 2019. Samen met onze leerlingen van de school hebben we geproost op het nieuwe jaar!

7 januari, Nieuwe ramen in onze school

In de kerstvakantie is er door onze timmerman hard gewerkt aan het plaatsen van nieuwe ramen in de school.

Alle 3 lokalen aan het leerplein hebben nu weer ramen, de kasten zijn eruit gehaald. Hierdoor hebben we vanuit de lokalen veel meer zicht op het leerplein. Een open school is het geworden! We zijn blij met het mooie resultaat!

21 december, Fijne kerstvakantie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

We wensen u allen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019! En graag tot ziens op maandag 7 januari 2019.

Met vriendelijke groet,

Team CBS de Noordster

30 november, Opbrengst Kinderpostzegels

Door de geweldige inzet van groep 7/8 hebben wij als school €2507,90 opgehaald voor de Kinderpostzegelactie.
Doordat wij als school al meer dan 25 jaar meedoen aan deze actie zijn we vanaf dit jaar ook een Gouden school.

Een ieder die dit jaar iets gekocht heeft, hartelijk dank daarvoor!